Ceginformáció megbizhatósági tanusitvány

Köszönjük érdeklődését!

Új otthonunk minőségéről már a kivitelező cég kiválasztásakor döntést hozunk!

  • Ha kézhez vesszük álmaink otthonának tervét, hamar azon kapjuk magunkat, hogy a falak színét tervezgetjük, vagy éppen csempét választunk a konyhába, pedig még a szerkezetépítés sem kezdődött el. Természetesen az izlésünknek megfelelő enteriőr kialakítása is rendkívül fontos, azonban a burkolatokon, színeken és elrendezésen később is változtathatunk.
  • Előfordul, hogy kevés figyelmet kapnak ilyenkor a fundamentumok és további szerkezeti elemek, pedig ezek szakszerűtlen kivitelezése utólag már nehezen javítható. Gyakran találkozunk tervhez képes odébb ásott sávalapokkal, elméretezett alapterülettel, elrontott szintmagassággal, hőhidas, vagy statikailag rosszul kivitelezett (néha életveszélyes) épületszerkezeti megoldásokkal. Ezen hibák - ha még viszonylag időben fény derül rá, akkor is - általában a "többmilliós tévedés" kategóriájában orvosolhatók (vagy úgy sem), de ebből adódnak például a kulcsrakész állapot közeli eszmélések, mikor nem fér be a kád, vagy a rajz szerint kicentizett bútoraink, illetve jóval a beköltözés után derül ki, hogy a vízszigetelés megsérült és ázik a fal, ezért, vagy hőhíd miatt penészes a sarok, netán télen a teraszajtó közelében lefagy a talpunk a szobában.
  • Kulcsrakész, vagy akár szerkezetkész ház vásárlásával/építtetésével általában hosszú évekre tervezünk, így érdemes szakmailag megbízható generálkivitelező cégre bízni jövendő otthonunkat. Profi szakemberek által készített épülettel nem csak bosszúságoktól kíméljük magunkat, hanem gyakran anyagilag is kifizetődőbb lesz a végére. (Beleértve itt a nem megfelelő, vagy hiányzó munkaeszközökkel, kevés szaktudással elvégzett gyenge minőségű munkán túl az időben be nem szerzett, vagy megmaradó anyagok, átgondolatlan anyagmozgatás, rossz szervezés, más szakiparok ebből adódó többletmunkája miatt adódó késéseket, költségeket és egyéb következménykárokat is.)

    Építőipari vállalkozásunk - a Molnár-Masszívház Kft. - széles körű eszközparkkal, építőmesteri szaktudással, több mint 20 év szerkezetépítési tapasztalattal, Sopron környéki ( Ágfalva, Harka, Nagycenk ) generálkivitelezésben készült épületreferenciákkal várja Önt!
  •                                                                                                                       Molnár Csongor - kőműves mester

Szolgáltatás megrendelése

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.